top of page
Schoolofoccultmeditation
Levi Cosijn

 

Je innerlijke blauwdruk

Inzicht in je 9 centra in

Human Design

Kapellen

zaterdag 13 april 2024

 van 10h tot 17h

met Levi Cosijn, vedisch astroloog en Human Design analyst,

en Hilde De Smet

Mogelijkheid om op afstand via Zoom deel te nemen

of de opname te bekomen indien je niet aanwezig kan zijn.

(uw Human Design chart wordt mee besproken in de cursus).

Welkom in de intrigerende wereld van Human Design, waar elke belangrijke levensbeslissing diepgeworteld is in de intelligentie en autoriteit van je lichaam en constitutie.

 

In Human Design wordt je essentie ontrafeld als een prachtige, complexe mozaïek van negen energiecentra. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld een open hartcentrum, wat de drang kan creëren om zich continu te bewijzen aan anderen. Dit kan leiden tot overmatige inspanningen, een verlangen naar erkenning en het continu najagen van waardering, wat vaak resulteert in handelen vanuit het "niet-zelf". Handelen vanuit het "niet-zelf" verwijst in Human Design naar het nemen van belangrijke levensbeslissingen die voortkomen uit het verstand – vaak onder druk van externe invloeden en verwachtingen - in plaats vanuit de diepe wijsheid van het zelf (Strategie en Innerlijke Autoriteit).

 

Een Generator bijvoorbeeld, één van de vier Types in HD, heeft de natuurlijke energie om dingen te starten en af te maken. Hun natuurlijke strategie is om te reageren met de juiste respons voordat ze handelen. Wanneer ze dit niet doen, leven ze vanuit het "niet-zelf" en zullen ze moeilijk voldoening vinden in het leven. Frustratie is het gevolg. Een ander voorbeeld betreft een Projector die een open emotioneel centrum heeft; zij zijn uiterst gevoelig voor de emoties van anderen. Zonder bewustzijn van deze gevoeligheid kunnen ze deze emoties makkelijk overnemen en ervaren als hun eigen emoties, wat leidt tot innerlijke onrust en verwarring. Als zij zich niet bewust zijn van deze conditionering, leven ze vanuit het "niet-zelf" en kunnen ze bitter worden.

 

In deze workshop over de 9 centra in Human Design leer je niet alleen over de open en gedefinieerde centra in jouw individuele chart, maar zul je ook begrijpen hoe het "niet-zelf" zich kan manifesteren in jouw beslissingsproces, en hoe je je daarvan kunt bevrijden.

 

Deze workshop biedt niet alleen zelfinzicht; je krijgt ook medische en energetische informatie over de centra, zoals bijvoorbeeld over het miltcentrum, dat te maken heeft met ons lymfatische systeem en immuniteit, en hoe je deze centra kunt versterken en in balans brengen.

 

Je zult strategieën leren om jezelf te beschermen tegen ongewenste invloeden en conditionering van buitenaf, zodat je bevrijd kunt worden van beperkende patronen en kunt handelen en leven vanuit wie je werkelijk bent.

 

Welkom op deze betekenisvolle ontdekkingstocht. We zijn enthousiast om samen de subtiele, krachtige nuances van jouw centra te verkennen en je te ondersteunen bij het omarmen van je ware, authentieke zelf.

 

 

Datum: zaterdag 13 april 2024 van 10h tot 17h

Lesgevers: Levi Cosijn (www.levicosijn.com) en Hilde De Smet 
LocatieAquarius centre, Venuslei 28, 2950 Kapellen

Meebrengen: lunchpakket -   koffie, thee en versnaperingen worden voorzien. 

Investering: 160 euro

Inschrijven: stuur een mailtje naar info@schoolofoccultmeditation.com (Hilde) of levicosijn7@gmail.com (Levi).

 

Stuur vooraf je geboortedatum, -uur en -plaats door zodat we je individuele chart kunnen opstellen. (Je geboorteuur kun je indien nodig opvragen bij de gemeente waar je geboren bent - dit kan online).


De inschrijving is definitief na storting van 50 euro voorschot op rekeningnummer BE31 2900 3948 2455 (Hilde De Smet). De rest kan u op de dag zelf betalen.

Hilde De Smet arts
Human Design de 9 centra
bottom of page