top of page
Munay Ki

Munay Ki - 9 inwijdingsrites

4 vrijdagavonden
26 januari, 23 februari, 22 maart en 26 april 2024
19h -
(+/-) 22h

of

4 zondagvoormiddagen
28 januari, 25 februari, 24 maart en 28 april 
van 10 -
(+/-)13h

Hilde De Smet en Don Alejandro

met Don Alejandro in Cuzco

De rites van de Munay-Ki zijn de Seers Rite, de Harmony Rite, de Bands of Power, de Healers Rite, de Daykeepers Rite, de Wisdomkeepers Rite, de Earthkeepers Rite, de Starkeepers Rite en de Creator Rite.

Er zijn vier fundamentele overdrachten van de Munay-Ki. De eerste ontwaakt de ziener in je en het vermogen om in de onzichtbare wereld van energie en geest te kijken. De tweede wekt de genezer in je en lanceert je persoonlijke helende reis. De derde bestaat uit energetische beschermingen die je in staat stellen onbevreesd en met schoonheid in de wereld te wandelen. De vierde verbindt je met een geslacht van genezers, Wisdomkeepers en Earthkeepers uit het verleden - en de toekomst - die met en door jou zullen werken.

In het Quechua betekent "Munay" "universele liefde". "Ki" komt van het Japanse woord voor energie. Samen betekenen deze woorden "energie van liefde". Nadat je de negen rituelen van de Munay-Ki hebt doorlopen, kun je beginnen een nieuwe wereld in bestaan te dromen - een wereld zoals we graag willen dat de kinderen van onze kinderen zullen erven.

De Munay-Ki-rites werd geïntroduceerd aan een breder publiek door Dr. Alberto Villoldo, een antropoloog en psycholoog die heeft samengewerkt met de Q'ero-sjamanen en de inheemse wijsheid van de Andes en het Amazonegebied heeft bestudeerd.

De Munay-Ki is bedoeld om spirituele groei, heling en transformatie te bevorderen en brengt je in contact met oude energieën en archetypische krachten.

Sinds vele jaren heb ik een verbinding met de Q'ero-indianen uit de Andes (de afstammelingen van de Inka's) en met de volkeren van het Amazonewoud. Meerdere malen heb ik in mijn vorige thuis sjamanen uit Peru uitgenodigd om hun wijsheid met ons te delen.

Het is meer dan 10 jaar geleden dat ik de Munay Ki - inwijdingen doorgegeven heb. In deze tijd van grote transformaties zijn ze actueler dan ooit, vandaar dat ik ze met veel vreugde opnieuw wil doorgeven aan wie hier voor open staat.

Hartelijk welkom!

Wanneer: 4 vrijdagavonden 26 januari, 23 februari, 22 maart en 26 april 2024 van 19h tot +/- 22h

Door: Hilde De Smet 
Locatie: Rue du Bocage 5, 1370 Jauchelette

Prijs: 300 euro voor de 9 rites

Niemand wordt geweigerd omwille van financiële redenen. Neem indien gewenst contact op.

Inschrijven: stuur een mailtje naar info@schoolofoccultmeditation.com

 

De inschrijving is definitief na storting van 50 euro voorschot op rekeningnummer BE31 2900 3948 2455 (Hilde De Smet). De rest kan u op de eerste dag betalen.

IMG_1976_edited.jpg

met Don Guillermo 

IMG_0449_edited.jpg
IMG_2773_edited.jpg

met Mama Selmira

IMG_1158_edited.jpg

met Doña Juanita

De profetieën van de oude Amerika's spreken over een periode van grote transformatie en voorspellen dat er nieuwe mensen op de planeet zullen verschijnen - mensen van wijsheid en kracht, die vrij van angst leven en in hun eeuwige natuur verblijven, en die het hoederschap over de hele schepping op zich zullen nemen.

De Munay-Ki is gebaseerd op inwijdingsrituelen van de sjamanen van de Andes en het Amazonegebied en bestaat uit negen rites om een persoon van wijsheid en kracht te worden. Het zijn energetische transmissies die helpen de wonden van het verleden te helen - de genetische en energetische erfenis waarmee we geboren worden.

Meer weten?

bottom of page